Продам / купить
Продам новий культиватор Lemken Korund, Винница
Продам / купить

Продам новий культиватор Lemken Korund, Винница

Регион: вся Украина, Винницкая обл. / Винница   (Вінниця)
Архивное объявление
Найти похожие
Важка ситуація з витратами на виробництво і витратами робочого часу в багатьох сільськогосподарських підприємствах вимагає від техніки великої продуктивності при високій якості роботи. Якісна підготовка посівного ложа, а також висока продуктивність на одиницю площі сільськогосподарських угідь при низьких витратах є сьогодні вирішальними аргументами на користь використання причіпних комбінацій знарядь по передпосівної обробки грунту.
Поряд зі знаряддями для підготовки грунту під посів, що працюють від валу відбору потужності, причіпні комбінації знарядь набувають все більшого значення при обробці грунту під посів зернових культур, ріпаку та просапних культур.
Представляючи Систему-Korund для передпосівної обробки грунту, компанія LEMKEN пропонує знаряддя з багатосторонніми можливостями оснащення, яке відповідає всім сучасним агрономічних вимогам до якісної передпосівної обробки грунту. Ідеальне посівне ложе є основою для оптимального росту рослин. Оброблена грунт повинен бути добре вирівняна і одночасно добре розпушена по всій ширині захоплення і на всю робочу глибину.

Продам новий культиватор Lemken Korund — «Agro-Ukraine»

Дополнительно
ID объявления: #16660 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
Новый Культиватор Great Plains 6332
Житомир
02-05-2024
ru
/ru/
0