/  Сельхозтехника, оборудование, инвентарь  /  Почвообрабатывающая техника  /  Культиваторы  /  Продам новий компактор АКПН Агро Калина
Продам / купить
Продам новий компактор АКПН Агро Калина, Винница
Продам / купить

Продам новий компактор АКПН Агро Калина, Винница

Регион: вся Украина, Винницкая обл. / Винница   (Вінниця)
Архивное объявление
Найти похожие
АКПК для передпосівної підготовки грунту, відповідає всім сучасним вимогам агрономів. Випускається шириною захвата від 3-х до 9 м. За один прохід трактора робить усі необхідні для передпосівної підготовки операції по поораній поверхні:
Подрібнення
Вирівнювання
Розпушування
Створення насіннєвого ложа на точно задану глибину (від 2 см і більше)
Збереження вологи в ґрунті
Прикочування ґрунтового шару над насіннєвим ложем
Робочі органи.
Стрілчасті лапи:
виконують розпушування по поверхневому шарі ґрунту на точно задану глибину
встановлені суворо горизонтально поверхні, в результаті чого вони не зачіпають нижній вологонесучий шар, зберігаючи при цьому вологу під насіннєвим ложем
широка відстань між рядами лап (500 мм.) запобігає забиванню пожнивними рештками.
Два планчато-пластинчастих котки:
подрібнюють і кришать ґрунт
Два вирівнюючих бруси:
вирівнюють посівну площу
Кросскильний (кільчасто-шпоровий) коток:
прикочує й ущільнює ґрунтовий шар над насіннєвим ложем, (//agrarka.com)
сортує грудки: дрібні грудки залишаються внизу, великі виносяться на поверхню, захищаючи в такий спосіб насіннєве ложе від розмивання в результаті дощів, вітрів і ерозійних процесів
В результаті знаряддя АКПК "Компактомат" забезпечує швидку і рівномірну схожість насіння.
Гідравлічно складається для транспортування до 3 м (для 9-метрового агрегату – до 4,6 м).Версії з шириною захвату 3 та 4 метри виконанні без складання у транспортне положення.
Оптимальна швидкість 10-12 км/год.

Розпушувач колії призначений для розпушування грунту по сліду колії трактора на глибину до 15 см. Робочий орган - лапа (долото) Іспанського виробника BELLOTA.
Вирівнювач передній призначений для вирівнювання поверхні поля та зниження гребенистості ґрунту. Тиск на ґрунт здійснюють за допомогою пружини.
Барабан передній планчастий служить для подрібнення оброблюваного ґрунту.Складається з горизонтально розміщених планок товщиною 12х30 мм. і довжиною 1500 мм.Діаметер барабана складає400 мм.
Робочі органи всесвітньовідомої фірми BELLOTA та EUROZAPPA.

Робочі органи розміщені у 3 ряди виключають можливість забивання агрегату та служать для культивації та розпушення грунту на глибину до 12см,та являє собою "S" подібні стійки (65х12) та лапи (260мм).

Відстань між рядами лап становить 500мм.що забезпечує вільне проходження пожнивних залишків.
Перекриття між лапами становить 25% що забезпечує стабільний та якісний обробіток грунту.
Робочий орган служить для культивації та розпушення грунту на глибину до 12см. Складається з "S" подібної стійки (65х12) та лапи (260мм) Іспанського виробника BELLOTA.
Каток задній Crosskill (Ø400мм) зубчато-кільчастий. Внутрішній діаметр (Ø56 мм) під вал діаметром Ø55 мм. Ширина втулки 65 мм або 90мм Виготовлений із стального литва, служить для остаточного розпушення верхнього та ущільнення нижнього шарів ґрунту.
Ідеально подрібнюють грудку, розташовані у шаховому порядку, самоочищаються та якісно ущільнюють посівне ложе. Крила сконструйовані таким чином,що відстань між катками рівномірна по всій довжині АКПК навіть у місці стиковки крил пропусків немає!!!

Катки кріпляться болтами до наварених на валу кріплень. Вал має діаметр 83мм.,а товщина стінки 14 мм.,що виключає можливість скручування, розсування,розхитування. Не потребують підтягувань та будь-якого обслуговування. Така конструкція кріплення катків, забезпечує надійність, довговічність та легкість у використанні агрегату.

Продам новий компактор АКПН Агро Калина — «Agro-Ukraine»

Дополнительно
ID объявления: #72113 (добавлено зарегистрированным пользователем)
Постоянный адрес объявления: 
Показов / просмотров за сегодня: ?, всего: ?
 
Похожие свежие объявления
Среди них есть много интересных...
Новый Культиватор Great Plains 6332
Житомир
02-05-2024
Новый культиватор крн-5, 6 по супер цене
Миргород
02-05-2024
КРН-5, 6 культиватор новый
КРН-5, 6 культиватор новый45 000 грн. / штука
Очаков
02-05-2024
ru
/ru/
0